Norsk forening for lungemedisin

Arbeidsgruppe for obligatorisk etterutdanning i lungemedisin

13. september 2019
Vi er glade for å ha fått med oss et sterkt team av kolleger med ulik bakgrunn og kompetanse til arbeidsgruppen for obligatorisk etterutdanning i lungemedisin.

Trening som medisin

09. september 2019
Kompetansetjenesten Trening som Medisin har eksistert siden 2016 for å bidra til økt kompetansespredning og kompetanseoppbygging blant helsepersonell som møter pasienter med hjertesykdom, hjertesvikt, perifer karsykdom og kols.

Reisestipend for FUL til årets høstmøte på Grand Hotel

09. september 2019
Fagutvalget for utdanningskandidater i lungemedisin (FUL) har gleden av å utlyse to reisestipend til Norsk forening for lungemedisins Høstmøte som avholdes på Grand Hotell i Oslo 8-9.11.2019!

Nordisk arbeidsgruppe for hjemme-NIV hos kols-pasienter

09. september 2019
Det ble ved Nordisk lungekongress i Tallin 2019 tatt initiativ til å danne en nordisk arbeidsgruppe for hjemme-NIV hos kols-pasienter. Arbeidsgruppen vil møtes under ERS Madrid 2019, og ønsker alle interesserte velkommen!

Ung og syk av yrket

06. september 2019

Stipend til verdens største e-helsekonferanse

06. september 2019
Har du lyst til å øke kompetansen innen e-helse og teknologi? Da er dette noe for deg! Konferansen HIMSS20 arrangeres av organisasjonen Healthcare Information and Management Systems Society og er verdens største konferanse og utstilling av helseteknologi. Den finner sted i Orlando, Florida, 9.–13. mars 2020.

Verdens røykfrie dag

31. mai 2019
31. mai er verdens røykfrie dag som organiseres av WHO. Årets kampanje retter søkelyset mot tobakk og lungehelse.

Tidsskriftet artikkel - Blås ut!

10. april 2019
– Lungefaget byr på spennende utfordringer og et veldig godt faglig miljø, sier Aina Akerø i Norsk forening for lungemedisin.

Prosjektmidler til kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet

04. februar 2019
Vi ønsker å gi dere beskjed om at nå er det mulig å søke om prosjektmidler til kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet!

Side 1 av 3