Norsk forening for fysikalsk medisin og rehabilitering

Whitebook 2011 !

Den norske oversettelsen av den europeiske generalplanen, the Whitebook, ble lansert på Årsmøtet 3. november,
12. januar 2012

Det var med stolthet og glede at  styret i NFFR kunne presentere "the Whitebook 2011" for de fremøtte ved Årsmøtet i Oslo. Et møysommelig abeid har resultert i et viktig dokument som vil være et referanse verk i styrets arbeid fremover. Medlemmene oppfordres til å anvende "the Whitebook" i alle fagmedisinske sammenhenger.  "The Whitebook" er laget for å brukes!