Norsk forening for fysikalsk medisin og rehabilitering

Invitasjon til Nordisk konferanse om spastisitet 23.-24.januar 2020

26. november 2019
Ønsker du å øke din kunnskap om spastisk lammelse, delta i diskusjoner og bidra til erfaringsutveksling mellom forskjellige faggrupper, sykehus og land?

Årets Ildsjel!

18. november 2019
Vinner av Årets Ildsjel er Overlege ph.d., Kristin Østlie.

European Rehabilitation robotics school

18. november 2019
As well as you know, the application of Robotics and new technologies in Physical and Rehabilitation Medicine is widely spread. However, the lack of an educational program and a weak inter-professional cooperation in reasearch and clinical activities don't allow to assess the efficacy, the effectiveness and the efficiency of robotic rehabilitation.

Høstmøte 2019 i Bergen-påmelding er åpnet

29. oktober 2019
Vi vil med dette ønske hjertelig velkommen til høstens vakreste eventyr, Høstmøte i Bergen 31. oktober og 1.november 2019 på Hotell Ørnen!

Nytt medlemsbrev fra Hjernerådet

16. oktober 2019
Nyhetsbrev for Hjernerådets medlemmer for oktober 2019.

Foredrag med Ole Petter Hjelle på Høstmøte 2019

03. oktober 2019
Sterk hjerne med aktiv kropp – hvordan hjernen vår påvirkes når vi er i aktivitet. Tenk deg at det eksisterte en enkel, bivirkningsfri behandling som gjorde at du ville leve et lengre og bedre liv. En behandling som reduserte risikoen for hjerteinfarkt, diabetes, kreft, depresjon og demens.

The Bologna Declaration

03. oktober 2019
Unlocking Human Potential: A Call for Action to Improve Access to Quality Assistive Technology for Realising Fundamental Human Rights and Achieving the Sustainable Development Goals in a Fully Inclusive Manner.

Norske anbefalinger for oppfølging av personer med dysmeli

17. juni 2019
Norske anbefalinger for oppfølging av personer med medfødt mangel på overekstremitet i form av transversal reduksjonsdefekt (en type dysmeli)

Gjør kloke valg!

12. juni 2019
Anbefalinger for fysikalsk medisin og rehabilitering er lagt ut på "Gjør kloke valg"-sidene.

Side 1 av 2