Den norske patologforening

Kurskalender

25.11- 27.11.2019 - Postgraduate Course: Diagnostic Pathology of the Urinary System and Male Genital Organs

Hvor: November, 25-27, 2019
Når: Hotel Courtyard by Marriott, Linz, Austria
9. mai 2019

At least 60 cases dealing with a variety of benign and malignant neoplasms and tumor-like lesions of the urogenital tract will be discussed. Several common as well as uncommon of the kidney, the urinary system, prostate, testis, and paratesticular tissue are included. On each day, the cases will be extensively discussed by an interactive approach (live microscopic presentation of the cases).